Mill & Mortar

Mill & Mortar, Spice up your life.

Mill & Mortar heeft mijn hart gestolen. Punt. Zo simpel is het. De recepten aubergine salade en de pittige tomatenpasta met burrata en verse oregano waren alvast een schot in de roos. De verpakkingen zien er klassevol en trendy uit en de kruiden en specerijen zijn van buitengewone kwaliteit. Mill & Mortar is een Deens kruidenmerk die in 2008 werd opgericht en is intussen uitgegroeid tot maar liefst 75 verschillende soorten kruiden en specerijen. De standaard supermarktkruiden worden in doorzichtig glas bewaard waardoor de smaak sneller gaat vervagen. Mill & Mortar kiest voor een verpakking die lucht- en lichtdicht is waardoor de smaak gegarandeerd blijft. Goed om te weten: er wordt enkel gewerkt met gecertificeerde biologische kruiden, de oogst en sortering gebeurt handmatig om onzuiverheden te voorkomen, het is fair trade en een clean label is gegarandeerd: what you see is what you get, geen toegevoegde producten.

Mill & Mortar

Niels & Stijn kennen we intussen reeds van Or Tea?. Niels & Stijn zijn niet alleen super aangename kerels, ze weten verdomd goed waar ze met bezig zijn. Kwaliteit boven kwantiteit, en dat trekt zich door in al hun producten. Het verbaasde me dan ook helemaal niet dat ze gekozen hebben om Mill & Mortar op te nemen in hun assortiment. Ik kreeg een testpakket toegestuurd, holy guacamoly! Helemaal in de wolken! Zwarte blikjes, kleurrijke etiketten maar het meest belangrijke van allemaal… die geur! Ik denk dat ik wel een uur staan snuffelen heb aan de kruiden en specerijen. Hier ga ik zoveeeeeel plezier aan beleven! En dat plezier zal ik de komende weken en maanden met heel veel enthousiasme met jullie delen. Intussen heb ik Sumak, Citrus Salt Flakes, Kandyan Curry, Five Spice, Herbes de Provence en Happy Roots getest en ik kan alleen maar vertellen dat ik iedere keer opnieuw een vreugdedansje deed in mijn keuken. De intense geur vult onmiddellijk jouw keuken, de kleuren springen eruit en de smaak… die smaak lieve mensjes… die is fenomenaal. De kruiden en specerijen smaken veel sterker dan de standaard supermarktkruiden waardoor je veel minder hoeveelheden moet gebruiken. Heb ik al verteld dat ik fan ben? Want ik ben dus echt wel fan!

Mill & Mortar

Deze actie is intussen afgelopen. En goed nieuws: Mill & Mortar is voortaan ook verkrijgbaar in België! En goed nieuws dat moet gevierd worden! Daarom organiseren we samen een Give Away. Je kan een pakket winnen met maar liefst 6 verschillende soorten kruiden!

Mill & Mortar

Hoe kan je deelnemen?

Wil je jouw kansen verdubbelen? Volg me dan ook op Instagram en like de foto van de Give Away op mijn Instagram!

Succes!

Xoxo, Virginie

Mill & Mortar

Virginie
Door Virginie

Laat je bericht na