Over mij

 

 

Over mij

Welkom op mijn food blog! Ik ben Virginie Schoelinck en ik heb A Spoonful Of Happiness opgericht, ontwikkeld en geschreven. Ik leer nog elke dag bij en probeer deze knowhow aan jullie door te geven en op deze manier jullie te inspireren. Ik ben geen professionele kok, gewoon een jonge vrouw die houdt van koken.

Ik hou ervan uren door te brengen in de keuken en ook fotografie heeft me altijd geboeid. De gerechten op mijn website heb ik dan ook allemaal zelf gefotografeerd. Een food blog leek me dan ook de meest logische keuze om mijn twee interesses in te verwerken.

 

Over mijn food blog

Een passende naam vinden voor mijn food blog bleek een grotere uitdaging dan ik had gedacht. Een naam voor een food blog moet niet alleen makkelijk te onthouden zijn maar moet ook nog eens de essentie van de blog weergeven. Uiteindelijk werd A Spoonful of Happiness geboren.

A spoonful of happiness, een lepeltje vol geluk, dat is iets die je in zoveel kleine dingen kan terugvinden. Voeding kan mij persoonlijk heel gelukkig kan maken. Koken en experimenteren in de keuken is helemaal mijn ding. Waarom niet alles in een blog gieten en andere mensen ook gelukkig maken? Bovendien probeer ik zo gezond mogelijk te koken en liefst ook nog eens recepten die makkelijk te bereiden zijn. Ik hoop jullie via deze weg te kunnen inspireren!

Alle teksten en foto’s op mijn website zijn auteursrechtelijk beschermd en uitsluitend bestemd voor deze website.

Heb je vragen, tips of feedback? Bezorg mij deze dan zeker via info@spoonful-of-happiness.be

 

Groetjes,

Virginie