Home Travel & Hotspots Bloomon
Bloomon

Bloomon

21 december 2017

Al enkele dagen ziek op de bank. Het heeft zo zijn charmes nu het buiten koud is. Met mijn teentjes woelen in mijn fluffy dekentje, liters thee van verse gember en limoen, Louis op de schoot en een dubbele marathon Netflixen. Om één of andere reden bezorgt me dat ook een gigantische koopdrang. Een drang om mezelf te verwennen. Een ieniemienie verwenmomentje zodat ik me gedurende enkele minuten wat beter voel. Juist op dat moment zie ik in mijn ooghoek een e-mail binnenkomen van Bloomon: “Get ready to SHINE met deze feestcadeaus”. Ha, een feestcadeautje voor mezelf! Netflix op pauze, e-mail openen en direct doorklikken. Yes! Dit is mijn verwenmomentje!

Bloomon gratis vaas

GRATIS VAAS MET ONDERSTAANDE KORTINGSCODE

Goed nieuws! Bestel via deze link https://www.bloomon.be/?referral=virginiesc en ontvang gratis een bijpassende handgeblazen vaas. Je betaalt dus uitsluitend het boeket want ook de levering is gratis. Mocht er toch iets foutlopen bij het doorklikken kan je eenvoudig bij promotiecode virginiesc invullen en jouw gratis vaas alsnog claimen. Leuk hé!

Bloomon kortingscode

Mijn eerste bos bloemen van Bloomon.

Hoe werkt het?

Easy.

  1. Ga naar https://www.bloomon.be/nl-BE?referral=virginiesc zodat je jouw gratis vaas kan claimen.
  2. Klik op bloemen bestellen en kies vervolgens het gewenste formaat. Zoals Bloomon het zo mooi omschrijft: “een small is een klein verwenmoment. Een medium laat je woonkamer stralen. Een large wordt de hele straat vrolijk van.”
  3. Bepaal wanneer. Vul jouw postcode in en Bloomon toont jou het eerstvolgende bezorgmoment. Bezorgen kan zowel overdag als ’s avonds tot 22 uur.

Bij betalen zal je dan zien dat de vaas niet aangerekend wordt. En ja, ik krijg daar zelf ook een cadeautje voor in de plaats. Zo is iedereen blij 🙂

Ben ik gebonden aan een abonnement?

Neen, jij bepaalt alles. Je kan jouw Bloomon account heel makkelijk wijzigen, pauzeren of stopzetten. Ik hou helemaal niet van verplichte aankopen en bepaal graag zelf wanneer ik een boeket wens te bestellen. Dus ik heb het even voor jullie uitgezocht hoe het juist zit.

Iedere week of iedere maand een vers bos bloemen? Dat kan je makkelijk wijzigen in de leverplanning die je kan raadplegen in jouw account.

Liever eenmalig? Ga dan naar “mijn account”. Daar kan je links onderaan kiezen voor “account pauzeren” of “account stopzetten”.

Bloomon pauzeren

Mijn conclusie

De bloemen

Een medium bos bloemen vind ik ideaal voor in de woonkamer. Het is een echte eye-catcher die de woning onmiddellijk opfleurt. Bloomon heeft zijn eigen unieke stijl en daar moet je dus van houden. You’ll hate it or you’ll love it. De wilde bloemen, de fleurige kleuren, de manier van schikken, I love it! Weinig bladgroen, veel bloemen en geen enkele bloem is hetzelfde. Ik heb lang getwijfeld alvorens een boeket te bestellen, grotendeels omdat ik het best prijzig vond en niet goed wist wat ik kon verwachten.

Enkele weken geleden telde ik 15€ neer voor een bos bloemen. Fleurige bloemen voor weinig geld, helemaal blij. Alleen mocht ik 4 dagen later al 3/4 van het boeket in de vuilbak gooien, ondanks dat ze goed verzorgd werden. Zonde. Op kantoor staat er geregeld een Bloomon boeket en met de juiste verzorging heb je er makkelijk 2 weken genot van. Soms zelfs 3 (!) weken. Natuurlijk zal je hier en daar eens een bloem moeten verwijderen maar dan nog, dat is echt wel lang! De kwaliteit heeft mijn vertrouwen gewonnen.

Service

Bloomon is transparant. Geen gedoe met abonnementen en kleine lettertjes, gewoon lekker doen waar je zelf zin in hebt. Geen keuzestress want Bloomon verrast je iedere keer opnieuw met een prachtig exemplaar. Het ene boeket zal je ongetwijfeld mooier vinden dan het andere, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Ik vind het best fijn om op deze manier nieuwe bloemen te ontdekken.
Je krijgt een leuk boekje bij jouw eerste bestelling met heel handige tips. Op de website kan je ook een video terugvinden waarbij uitgelegd wordt hoe je jouw boeket moet schikken. De dag voor de levering krijg je een sms met de verwachte aankomst en die werd ook gerespecteerd. En voor de ongeduldigaards zoals mij: je kan de chauffeur live volgen op een kaart zodat je kan inschatten wanneer je de bos bloemen in ontvangst mag nemen.

Met andere woorden: niet twijfelen, gewoon doen! Als je van uniek en niet alledaags houdt zal je helemaal weg zijn van dit concept.

 

[SIGNSPOON]

Bloomon kortingscode

Heb je dit al gelezen?

Laat een reactie na

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.