Home Koude gerechten Contigo Cortland Infuser
Contigo Cortland Infuser

Contigo Cortland Infuser

4 augustus 2016

Het is eventjes geleden dat ik nog eens een review schreef maar dat komt voornamelijk omdat ik heel selectief ben in waarover ik schrijf. Eerst en vooral moet ik 100% in het product geloven. Toen ik een mailtje zag passeren over deze handige drinkfles was ik onmiddellijk verkocht. Gearomatiseerd water tijdens de zomermaanden, need I say more? Enkele dagen later mocht ik reeds de Contigo Cortland Infuser drinkfles in ontvangst nemen en ik ging er onmiddellijk met aan de slag. En oooooh boys and girls, wat een su-per handig ding is dit! Elke dag gaat de Contigo drinkfles mee naar het werk en tijdens mijn lunch pauze vul ik de Contigo drinkfles opnieuw. De inhoud van de drinkfles is 790 ml dus voortaan geen excuses meer dat je niet aan jouw dagelijkse hoeveelheid water komt! De drinkfles staat een hele dag naast mij op mijn bureau waardoor ik regelmatig tussendoor kan drinken. Bovendien zit er een beveiliging op zodat je niet kan morsen! In mijn geval is dat wel een subliem snufje ๐Ÿ˜‰Contigo Cortland Infuser

Deze week stond mijn hart eventjes stil toen ik bij het uitstappen uit mijn auto de drinkfles per ongeluk liet vallen! Tjah, onhandig zijn is my middle name ๐Ÿ˜‰ Ik wist dat de Contigo Cortland Infuser van stevige kwaliteit was maar dat de drinkfles ook zo’n val kon overleven verbaasde me toch wel eventjes! Mijn collega’s hielden spontaan hun adem in toen mijn drinkfles tegen de vlakte ging ๐Ÿ˜‰ Ik ben intussen toch wel heel gehecht geraakt aan mijn drinkfles! Dus bij deze heb ik het voor jullie ineens getest: De drinkfles kan tegen een stoot(je)! ๐Ÿ˜‰

Door fruit, groenten en kruiden aan jouw water toe te voegen drink je vanzelf meer water zonder een overdaad aan calorieรซn, suikers en smaakstoffen. De perfecte combinatie dus van vitamines en hydratatie!

Contigo Cortland Infuserย ย  Contigo Cortland Infuser

Ik heb verschillende combinaties meegenomen naar het werk en deze combinaties zijn alvast mijn favoriete smaakjes:

 • schijfjes komkommer, schijfjes limoen en enkele blaadjes verse munt.
 • blauwe bessen, aalbessen en enkele blaadjes verse munt.
 • aardbeien, blauwe druiven en enkele blaadjes verse munt.
 • watermeloen en basilicum
 • sinaasappel en rozemarijn
 • kersen, frambozen en citroen verbena
 • blauwe druiven, aardbeien en citroen verbena

Enkele handige weetjes op een rij:

 • Door de handige fruitfilter komen er geen stukjes fruit of kruiden naar boven drijven.
 • De drinkfles is verkrijgbaar in twee kleuren: Limoen groen en watermelon red en kost 29,95โ‚ฌ, wat het volledig waard is!
 • De autoseal technologie zorgt ervoor dat de fles 100% lekvrij is.
 • De drinkfles bevat een extra beschermkapje om de drinktuit te beschermen tegen vuil.
 • De drinkfles is gemaakt van het materiaal Tritan waardoor het niet kan verkleuren en ook geen geuren vasthoudt.
 • De drinkfles mag in de vaatwas.

Contigo Cortland Infuser

Meer informatie over de Contigo Cortland Infuser kan je vinden op www.mycontigo.com waar je drinkfles kan bestellen. Ik ben alvast een grote fan! Wie weet binnenkort jij ook ๐Ÿ˜‰

 

[SIGNSPOON]

 

Heb je dit al gelezen?

5 reacties

Marjolein 7 augustus 2016 - 17:04

Ik heb al enkele flessen voor infused water, maar deze lijkt echt interessant met de bodem ๐Ÿ™‚

Reply
Virginie 7 augustus 2016 - 18:09

Hoi Marjolein!
Ik heb ook al veel soorten uitgetest en deze steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit ๐Ÿ˜‰ Ik kan de drinkfles alleen maar aanbevelen ๐Ÿ˜‰
Fijne zondag!
Groetjes, Virginie

Reply
Nathalie 19 september 2016 - 22:50

Ik denk erover om deze fles te kopen maar ik vraag mij af of de drinktuit makkelijk te reinigen is

Reply
Kelly 30 december 2016 - 18:36

Ik wou even informeren of het klepje niet in de weg zit om te drinken?

Reply
Kelly 30 december 2016 - 18:37

Ik wou even informeren of het klepje niet in de weg zit om te drinken?

Reply

Laat een reactie na

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.