Home Food Styling

Food Styling

A Spoonful of Happines is ontstaan uit passie voor alles wat met voeding te maken heeft. Het bedenken, uitwerken, ontwikkelen en bereiden van gerechten zijn mijn favoriete bezigheden. Food Styling zorgt ervoor dat het gerecht van de foto spat. Food is more hot than ever before. De hashtags #food en #foodie zijn reeds miljoenen keren gebruikt.
Voedselfotografie is een zeer populair onderdeel van social media. Food fotografie verandert een dagelijkse activiteit in een buitengewone ervaring. Ik vind het dan ook geweldig dat ik mijn passie heb kunnen uitbouwen tot mijn beroep.

 

I’ll make your food look Finger Lickin’ Good.

 

Als ervaren food styliste zorg ik ervoor dat eten fotogeniek wordt. Mijn ervaring in combinatie met oog voor details zorgt ervoor dat je kijker onmiddellijk goesting krijgt in het gerecht op de foto. Creëer je reeds heerlijke gerechten maar vind je het moeilijk om de gerechten te laten schitteren op foto? Daar help ik je graag met verder.

Ik beschik over een ruim aanbod aan props zoals servies, ondergronden, textiel, houten planken,… Hierdoor kan ik volledig op maat van de klant werken. Naast Food Styling kan mij ook inzetten voor Receptontwikkeling en Food Fotografie.

 

Heb je vragen of wens je een vrijblijvende offerte? Contacteer me via virginie@spoonful-of-happiness.be.

 

Tot snel!

 

Liefs,
Virginie

Volg A Spoonful of Happiness op de voet via Facebook en Instagram