Home Dessert IQ superfood chocolate
IQ superfood chocolate

IQ superfood chocolate

20 november 2015

Chanoe van 123Superfoods vroeg of ik hun nieuwe chocoladerepen wou testen! Dit moet je mij natuurlijk geen twee keer vragen! Chocolade, véél chocolade, héél véél chocolade! I’m in chocolate heaven! Voor wie het nog niet wist, laat ik mezelf even voorstellen: “Hallo, Ik ben Virginie en ik ben naast ‘verslaafd aan eten’ ook ‘verslaafd aan chocolade’!”

Zo, dat weten jullie dan ook weer. En ik heb goed nieuws voor jullie! Vandaag geef ik niet alleen mijn ongezouten mening over 6 superfood chocoladerepen maar kan je ook 1 gift pack winnen met 6 verschillende smaken! Maar eerst vertel ik jullie waarom deze IQ superfood chocolate zo bijzonder is.

Dit moet je weten over de IQ Superfood Chocoladerepen:

  • 100% biologisch
  • Glutenvrij
  • Melkvrij
  • Sojavrij
  • Notenvrij
  • Vrij van geraffineerde suikers
  • Bevat minsten 72% cacao bestanddelen

Iedereen met een voedselallergie mag nu een vreugdedansje doen! 😉 De chocoladerepen zijn gezoet met kokosbloesemsuiker en bevatten geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Dat klinkt alvast allemaal veelbelovend, vinden jullie ook niet? De 6 chocoladerepen werden alvast aan mijn scherpe smaakpapillen onderworpen en hieronder kunnen jullie de resultaten lezen van de smaaktest.

 

W i n   e e n   s u p e r f o o d   c h o l o l a d e   G I F T   P A C K

Wil jij kans maken op een Superfood chocolade gift pack?

Dit moet je doen:

  1. Like de Facebookpagina van A Spoonful of Happiness
  2. Like de Facebookpagina van 123superfoods.nl
  3. Deel dit bericht rechtstreeks van de facebookpagina van A Spoonful of Happiness op jouw tijdlijn (Zet de instellingen openbaar, anders kunnen wij jouw gedeeld bericht niet terugvinden)

Meerdere keren delen mag ook natuurlijk! De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 18 december! Het ideale kerstgeschenk als je het mij vraagt 😉 Deelnemen kan in België en Nederland.

 

[SIGNSPOON]

 

 De smaaktest

IQ Superfood Chocolate Espresso Kick-Coffee 1

IQ Superfood Chocolate Cacoa-Nib Crunch 1

IQ Superfood Chocolate Luscious Lovely Lime 1

IQ Superfood Chocolate Orange With Wild Rasberry 1

IQ Superfood Chocolate Plush Peppermint 1

IQ Superfood Chocolate Original Bean-to-bar 1

Mijn besluit? Deze chocoladerepen zijn hemels lekker! En bovendien geen schuldgevoel na het verorberen van een chocoladereep want één chocoladereep telt slechts 197 calorieën waardoor deze lekkernij perfect past binnen jouw dieet. Bovendien zijn deze chocoladerepen allergenenvrij, de perfecte snack voor wie een voedselallergie heeft en hopeloos op zoek is naar een snack die binnen hun dieet past!

Kan jij ook niet wachten om deze chocoladerepen in huis te halen? Surf dan snel naar 123 Superfoods en haal de superfood chocoladerepen vandaag nog in huis!

Never underestimate the power of chocolate !

 

 

 

Heb je dit al gelezen?

Laat een reactie na

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.