Home Dessert Méér Gezonde Goesting – Steffi Vertriest
Méér Gezonde Goesting – Steffi Vertriest

Méér Gezonde Goesting – Steffi Vertriest

20 maart 2018

Vandaag, woensdag 21 maart, is het zover: het gloednieuwe seizoen van ‘De Gezonde Goesting‘ start op njam! en ook het kookboek ‘Méér Gezonde Goesting‘ ligt vanaf nu in de winkel. Ik heb het over de healthy foodie Steffi Vertriest. Steffi zal verschillende aspecten uit haar healthy way of life los laten op alle njam! kijkers. Naast gezonde recepten, kidsproof- en on the go-gerechten zal Steffi ook extra tips & tricks delen met jullie. Zo vertelde Steffi dat onder andere ook stevige work-outs, gezonde plantjes, DIY skinfood en hoe je zelf wasmiddel maakt aan bod zullen komen. Ik ben alvast reuze benieuwd! (Psssst… Er loopt een winactie vanaf woensdag 21/03/2018 tot en met zondag 25/03/2018. Je leest er alles over onderaan het blogartikel.)

Op zaterdag 17 maart mocht ik met enkele andere bloggers en media tijdens een Healthy High Tea Party enkele gerechtjes proeven uit Steffi Vertriest haar nieuwe kookboek Méér Gezonde Goesting.

We begonnen met een gember mocktail die me al een beetje deed verlangen naar de zomer. Als begeleidende hapjes waren er sesamcrackers voorzien die we konden dippen in een worteldip of komkommerspread. Er stond ook een kleurrijke salade op tafel voor wie met kleurrijke groentjes wou dippen. De sesamcrackers in combinatie met de komkommerspread kon me enorm bekoren.

 

Tijd om aan te schuiven aan tafel

Het menu ziet er alvast veelbelovend uit. Als drankje mogen we kiezen tussen kamille aardbeien iced tea en gember limoen iced tea. We starten met een pesto courgetti op een vork, vervolgens veggie Rolls met mango-currydressing en een havermout risotto met boschampignons. Stuk voor stuk toppers. De mango-currydressing bleef voor mij naar meer smaken. Maar lieve mensen, die havermout risotto met boschampignons… Er viel een stilte aan tafel toen iedereen zijn eerste hap nam van deze risotto. Iedereen was het met elkaar eens. Het is een knaller van een gerecht. Steffi, met dit gerecht ga je nog vele buikjes sneller doen grommen! Het smaakt echt precies als de klassieke risotto, misschien zelfs nog beter!

 

Afsluiten met enkele zoete creaties

Er werden leuke plankjes op tafel geplaatst met daarop brownies, speculaas koekjes en Raffaelo aardbeien. Tot slot kreeg iedereen ook nog een aquafaba chocomousse en geen rijstpap (ja, echt, zo noemt het gerecht). Tijdens het eten van de aquafaba chocomousse kon ik enkel “mmmmm” en “oooooh” uitbrengen. De chocomouse is werkelijk to die for! Voor wie aquafaba niet kent, dat is het vocht van kikkererwten die je opklopt tot eiwit. Samen met de speculaaskoekjes is de aquafaba chocomousse mijn absolute favoriet van de zoete creaties. Heerlijk luchtig en net zoet genoeg. Ik ben fan. Grote fan.

 

Méér Gezonde Goesting

Het kookboek ziet er heel girly en toegankelijk uit. Stuk voor stuk eenvoudige recepten maar wel iedere keer opnieuw smaakbommetjes. Elk recept is voorzien van een kleine inleiding waarin Steffi iets meer vertelt over het ontstaan van het gerecht. Steffi geeft hier en daar ook een inkijk in haar eigen leven waardoor het boek onmiddellijk heel persoonlijk aanvoelt. Wat me trouwens opviel is dat Steffi dezelfde persoon is als op tv en in haar kookboeken. De manier waarop ze schrijft, zo zou ze het ook werkelijk zeggen. Het is een heel open en toegankelijke dame en mijn respect naar Steffi is alleen maar gegroeid. Steffi, ge zijt een ferme madam! Je mag fier zijn op wat je al allemaal bereikt hebt! Het motiveert mij alleen maar nog meer om mijn eigen dromen te blijven achterna jagen. You Rock!

Steffi haar nieuwe kookboek ‘Méér Gezonde Goesting‘ kan je HIER bestellen.
Wil je ineens ook Steffi haar eerste kookboek ‘De Gezonde Goesting‘ in huis halen? Klik dan HIER om het boek te bestellen.

 

winactie

Van woensdag 21/03 tot en met zondag 25/03 kan je deelnemen aan de winactie. Ik mag namelijk één exemplaar van Steffi haar nieuwste kookboek ‘Méér Gezonde Goesting’ weggeven. Deelnemen doe je zo:

Facebook

  1. Like  de pagina van A Spoonful of Happiness
  2. Like de pagina van Steffi Vertriest
  3. Volg Njam
  4. Vertel in de comments op Facebook waarom jij graag dit kookboek wil winnen.

Instagram

  1. Volg A Spoonful of Happiness
  2. Volg Steffi Vertriest
  3. Volg Njam
  4. Vertel in de comments op Facebook waarom jij graag dit kookboek wil winnen.

De winnaar wordt zondagavond bekend gemaakt op social media. Succes!

 

[SIGNSPOON]

Heb je dit al gelezen?

Laat een reactie na

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.