Home Ontbijt Mason’s Morning, ontbijt aan huis
Mason’s Morning, ontbijt aan huis

Mason’s Morning, ontbijt aan huis

6 november 2015

Op zondag slaap ik wat langer uit en wil ik eigenlijk het liefst onmiddellijk na het ontwaken de voetjes onder tafel schuiven en genieten van een royaal ontbijt. Maar helaas is de realiteit iets minder rooskleurig. Jullie kennen het wel… Aankleden om naar de bakker te gaan, als het tegenzit een lange wachtrij en van zodra het jouw beurt is blijkt dat de lekkerste koeken uitverkocht zijn!

Nou, ik weet het intussen wel hoor! Vanaf nu ziet de realiteit er wel rooskleurig uit! Ik slaap voortaan uit op zondagochtend, ik blijf nog enkele uren in mijn pyjama want het ontbijt wordt gewoon tot aan huis gebracht! Luxe? Jawel! Op zondagochtend verdienen we allemaal dat tikkeltje extra en een ontbijt aan huis is perfect om jouw geliefde, familie of vrienden te verrassen!

Mason’s Morning levert ontbijt aan huis. Toen ik dit nieuws vernam, deed ik onmiddellijk een vreugdedansje!

***

WIN WIN WIN

W i n   e e n   l u x e   o n t b i j t m a n d !

Deze actie is intussen afgelopen. De gelukkige winnaar van een luxe ontbijtmand is Emma Van Keymeulen uit Merelbeke! Proficiat en geniet ervan!

***

 

Gaëlle en Sander zijn het vrolijke koppel achter Mason’s Morning. Ik had Gaëlle al eerder ontmoet op een vrijgezellendag van een gemeenschappelijk vriendin! Nou, wat een leuke meid is dit! Toen ik enkele weken later vernam dat Mason’s Morning geboren werd, nam ik contact met hen op! En dat leverde een heel leuk interview op!

 

Hoe zijn jullie op het idee gekomen om ontbijt aan huis te verzorgen?

Gaëlle –  “Het kriebelde al lang om samen iets te ondernemen. Elk weekend halen we ontbijt bij de bakker en tijdens het smullen van koffiekoeken en vers fruitsap kwamen we op het idee om zelf ontbijt aan huis te verzorgen. Sander & ik houden van een uitdaging en al snel werd ons concept geboren.”

Blijft het enkel bij ontbijt aan huis op zondag of breiden jullie uit?

Sander – “We hebben allebei een vaste job die we héél graag doen dus momenteel is er nog geen sprake om op extra dagen ontbijt aan huis te leveren. Maar zeg nooit nooit natuurlijk! Ons concept bereikt steeds meer nieuwe klanten dus het kan opeens heel snel gaan natuurlijk!”

Zit er een verhaal achter de naam Mason’s Morning?

Gaëlle – “Sander & ik dromen graag over de toekomst. Eén van die dromen zijn twee gezonde, coole kids! Als we ooit een zoontje hebben, willen we hem Mason heten. Toen ons concept geboren werd, was het voor ons dan ook meteen duidelijk dat de naam Mason deel ging uitmaken van ons nieuw avontuur. Omdat Mason op zich niet veel prijsgeeft over het concept, besloten we te brainstormen met een vriendin. Ontbijt en ochtend zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zo werd de naam Mason’s Morning geboren.”

Gaan er binnenkort nog pakketten bijkomen? Dan denk ik bijvoorbeeld aan speciale ontbijtmanden voor verjaardagen, valentijn, …

Sander – “Dat idee zit zeker en vast al in de lift! We zijn gestart met basic ontbijtmanden om zo de noden en wensen van onze klanten in te schatten. Intussen hebben we heel veel feedback gekregen en de meest terugkerende vraag is of de klant zelf zijn ontbijtkoeken mag samenstellen. Eens we dit volledig uitgewerkt hebben, gaan we ons focussen op thema ontbijtmanden zoals bijvoorbeeld voor Valentijn, verjaardagen, Pasen, etc… “

En tot slot, wat eten jullie graag als ontbijt?

Gaëlle – “Ik eet hééél graag rauwe ham, daarom vond ik het een must om dit in het luxe ontbijt op te nemen. De chocostick is één van mijn favorieten want ik vind het heerlijk om de stick in mijn tas warme melk te doppen en dan stiekem (zonder dat Sander het ziet) de choco er vanaf te likken.”

Sander – “Mijn voorkeur gaat uit naar de chocoladekoek! Zo zou ik er wel 10 kunnen eten! (lacht) Vers fruitsap mag absoluut niet ontbreken want de smaak van vers fruitsap is niet te vergelijken met ‘nep’ fruitsap. Iedere zondag na het leveren van de ontbijtmanden trakteer ik mezelf op een vers geperst glas fruitsap!”

Mason's Morning collage 600

Wil jij een ontbijt aan huis bestellen? Bekijk het assortiment ontbijtmanden op de website van Mason’s Morning. Momenteel leveren Gaëlle en Sander in Oost-Vlaanderen. Ben je niet zeker of jouw adres binnen de regio valt? Contacteer Gaëlle en Sander via de website of Facebookpagina!

Ook aan de allerkleinsten hebben Gaëlle en Sander gedacht! Een kinderontbijt verpakt in een leuke box vol kleurrijke plaatjes en met als kers op te taart enkele leuke extra’s!

Ik ben ervan overtuigd dat we in de toekomst nog veel zullen horen van dit enthousiaste koppel! Ik kan alvast niet wachten tot hun thema ontbijtmanden hun intrede maken!

 

[SIGNSPOON]

 

 

Heb je dit al gelezen?

4 reacties

Vandecasteele Linda 6 november 2015 - 13:43

wauw wat een prachtige actie , wat zou dat leuk zijn om deze L u x e . O n t b i j t m a n d ! te mogen winnen en samen met mijn ventje onze zondag met en overheerlijk ontbijt te mogen beginnen , ik duim alvast , i liked & shared

Reply
Virginie 6 november 2015 - 13:45

Hoi Linda!

Bedankt voor jouw berichtje! Wij vinden het alvast ook een hele leuke actie! 😉
Meerdere keren delen mag ook natuurlijk, zo vergroot je jouw kans 😉
De actie loopt tot vrijdag 4 december! Veel succes!
Groetjes,
Virginie

Reply
cecile van hoecke 12 november 2015 - 22:48

Leuk artikeltje dat me doet verlangen naar meer, ik heb een hongerige maag gekregen die verlangt naar zo een heerlijk ontbijtpakket. Ik doe daarom alvast met veel plezier mee aan deze leuke actie :-)!

Reply
Virginie 12 november 2015 - 23:13

Hoi Cecile!
Bedankt voor jouw fijn berichtje en jouw deelname!
Wij duimen met jou mee 😉
Groetjes,
Virginie

Reply

Laat een reactie na

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.