Home Hapjes Or Tea? nieuwe blends
Or Tea? nieuwe blends

Or Tea? nieuwe blends

22 november 2017

Maar liefst 4 nieuws blends werden er deze maand gelanceerd! Samen met een vriendin trok ik begin november naar Waregem, richting de Belgische brandstore van Or Tea?. Bij het binnenkomen komt er jou onmiddellijk een zoete geur tegemoet van kruiden en specerijen. En de kleurrijke verpakkingen brengen die onschuldige kinderlijke vreugde in je naar boven. Dit is duidelijk dé snoepwinkel voor volwassenen. Naast de producten van Or Tea? kan je hier ook de kruiden van Mill & Mortar en de honing van HELT Honey. Stuk voor stuk merken waarbij duurzaamheid, respect voor de natuurlijke rijkdom van moeder Aarde, uitzonderlijke kwaliteit en hun onderscheidend design centraal staan.

 

Workshops

Voor de geïnteresseerden, Niels en Stijn zijn allebei volwaardige theesommeliers en organiseren dan ook geregeld workshops in hun brandstore (of bij jou thuis). Zo’n workshop duurt gemiddeld 2 uur en kost 15€, inclusief een goodiebag ter waarde van 10€! Op de website van Or Tea? staat een agenda met de geplande workshops. Tijdens zo’n workshop leer je thee proeven en ruiken en krijg je leuke tips zodat je thuis de beste thee kan zetten. Een echte aanrader voor de theeliefhebbers onder ons! Wil je gewoon eens binnenspringen? Dat kan! De brandstore zelf is elke eerste vrij- en zaterdag van de maand open voor publiek.

 

De nieuwkomers

Maar goed, terug naar de essentie van dit blogbericht. Er werden dus 4 nieuwe blends gelanceerd en wij mochten er als eerste bij zijn. Omdat Or Tea? al zoveel heerlijke blends in hun assortiment heeft zou je denken dat het eigenlijk niet meer beter kan worden. But they did it again! De eerste thee die ik mocht ontdekken is Cubamint. De hippe, kleurrijke verpakking is er weer boenk op! Een prachtige pastelgroene canister met, zoals gewoonlijk, een prachtige illustratie. De infusie op basis van komkommer, basilicum en pepermunt verfrist duidelijk lichaam en geest. En die combinatie komt wel heel goed tot zijn recht. Bam, helemaal verliefd! Ook de andere nieuwkomers werden gesmaakt. Lees er alles over in de ultieme smaaktest.

Limited Edition

En oooh ja, naast de lancering van de 4 nieuwe blends mocht ik ook kennis maken met de infusie Gingerbread-Orange, een Limited Christmas Edition! En en en en, ik mag iemand heel gelukkig maken want ik mag er eentje weggeven! Een kerstcadeautje om al in de sfeer te komen 🙂 Helemaal onderaan lees je hoe je kan deelnemen aan de Give Away op social media!

 

De ultieme smaaktest

Gingerbread Orange Or Tea?

Gingerbread-Orange Limited Edition

Een winterse Limited Edition met onder andere kaneel, pompoen, sinaasappelzeste en amandelen. De rode tinnen canister met de typerende riem van de Kerstman brengt jou onmiddellijk in de kerststemming. Omdat het een beperkte oplage is zorgt het ervoor dat deze blend het perfecte kerstcadeau is voor iedere theeliefhebber. De geur en smaak doet me onmiddellijk aan Kerstmis denken dus hier scoren ze alvast al hun punten. Ik krijg een warm gevoel van deze thee en de subtiele aanwezigheid van sinaasappel maakt het voor mij helemaal compleet.

 

Detoxania Or Tea?

Detoxania

Een groene florale detox thee waarbij venkel en lavendel subtiel aanwezig zijn. Zoals de naam al doet vermoeden helpt deze thee jouw lichaam zuiveren. Of zoals Or Tea? het zo mooi weet te omschrijven: “Net als een kameleon straalt je eeuwige schoonheid via je huid in het diepst van de nacht. Ontdek de plek waar je hart stiekem je hele leven al naar verlangt.”

 

Cubamint Or Tea?

 

Cubamint

Een biologische infusie op basis van komkommer, basilicum en pepermunt. Ongetwijfeld is dit, samen met de Gingerbread-Orange, mijn absolute favoriet van de nieuwkomers. Komkommer, basilicum en pepermunt worden vaak gegeten ten huize Virginie en deze samenstelling komt enorm tot zijn recht in deze thee. Nu moet je wel weten dat thee met pepermunt altijd een streepje voor bij mij 🙂

 

Kung Flu Fighter Or Tea?

Kung Flu Fighter

Een biologische infusie met onder andere eucalyptus, gember en pepermunt. Jawel, pepermunt 🙂 En eucalyptus! Nog zo’n kruid die ik enorm weet te appreciëren. En neen, het is geen schrijffout. Deze thee heet effectief Kung Flu Fighter (ik heb dat nummer van Carl Douglas dus een hele dag lopen zingen hé). Moeder Natuur boost jouw vitaliteit dankzij deze thee waardoor je beter beschermd bent tegen allerlei kwaaltjes. Voorkomen is beter dan genezen, niet? Ik zal deze winter alvast geregeld een Kung Flu Fighter drinken.

 

The Playful Pear Or Tea?

The Playful Pear

De naam doet het al vermoeden: een blend met meneer de peer in de hoofdrol. The playful pear is een uitzonderlijk paar van sensha en groene thee uit het Himalaya gebergte. De kenmerkende smaak van sappige peer komt hier volledig tot zijn recht. Ik eet zeer graag peren maar in m’n thee kan ik het om één of andere bizarre reden niet appreciëren. Maar voor de peer-thee-liefhebbers is deze thee peer-fect! Haha, heerlijk toch die zinspelingen 🙂


*** GIVE AWAY ***

Gingerbread-Orange Limited Christmas Edition

Or Tea?

De give away start op vrijdag 1 december 2017 en loopt ten einde op zondag 3 december 2017. Dan zal ik ook de winnaar bekend maken op Facebook en Instagram. Succes!

Wil jij heel graag kans maken op een prachtige rode canister gevuld met de heerlijke blend Gingerbread-Orange? Deelnemen doe je zo:

  1. Like mijn Facebookpagina A Spoonful of Happiness
  2. Like de Facebookpagina van Or Tea?
  3. Tag iemand bij het veld commentaar met wie jij graag een kop thee rond de kerstboom zou drinken.

Wil je jouw kansen verdubbelen? Dat kan door ook deel te nemen via Instagram.

  1. Volg A Spoonful of Happiness
  2. Volg Camellia’s
  3. Tag iemand bij het veld commentaar met wie jij graag een kop thee rond de kerstboom zou drinken.

Wil je de thee onmiddellijk in huis halen voor het te laat is? Online bestellen kan via Tijd voor Thee.

 

[SIGNSPOON]

Heb je dit al gelezen?

Laat een reactie na

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.