Home Over A Spoonful of Happiness

Over A Spoonful of Happiness

 

 

OVER MEZELF

Hi there,

Ik ben Virginie! Welkom op mijn website.

Ik ben een thirthy something foodie die houdt van lekker eten en genieten van ’t leven. Ik breng graag tijd door in de keuken en fotografie heeft me altijd geboeid. De gerechten op mijn website heb ik dan ook allemaal zelf gefotografeerd. Een food blog leek me dan ook de meest logische keuze om mijn twee passies te combineren.

A Spoonful of Happiness, een lepeltje vol geluk, is iets wat ik in zoveel kleine dingen kan terugvinden. Eten maakt me helemaal blij. Koken en experimenteren in de keuken vind ik geweldig. Maar ook nieuwe hotspots ontdekken, een avondje uit, een weekendje weg, reizen, ontdekken en genieten staan hoog op mijn ‘A Spoonful of Happiness lijstje’.

A Spoonful of Happiness geeft de volledige essentie van mijn blog weer. Alles wat mij gelukkig maakt. Ik heb van mijn passie mijn job gemaakt en daar ben ik iedere dag opnieuw dankbaar voor.

 

 

 

REIZEN, ONTDEKKEN EN GENIETEN

Ik ben dol op het documenteren en delen van mijn avonturen en herinneringen. Op deze manier kan ik mijn passie voor schrijven en fotografie combineren. Ik gebruik mijn liefde voor reizen om anderen te inspireren maar ook om een positieve impact te creëren. Eerlijke verhalen uit de eerste hand. Reisblogs zijn steeds meer waardevol voor de toeristische sector en kunnen zoveel bieden. Er is niets leuker dan verliefd worden op een plek die je hart vult met het gevoel thuis te zijn.

 

Alta Badia

 

 

CONTACT – SAMENWERKEN

.

Heb je leuke ideeën, suggesties, vragen of iets anders dat je met me wilt delen? Misschien heb je wel interesse in een samenwerking? Mailen kan naar virginie@spoonful.happiness.be.

 

SOCIAL MEDIA

Volg me op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, win-acties, reviews en zoveel meer!
Heb je een recept geprobeerd? Laat zeker een berichtje na in de reacties onder het blogartikel want ik ben heel nieuwsgierig naar jouw bevindingen. Ik vind het ook heerlijk om foto’s van jullie creaties te zien! Vergeet me daarom zeker niet te taggen in jouw foto op Facebook en Instagram. Tot snel!

Instagram  @a_spoonful_of_happiness
Facebook    Facebook.com/a.spoonful.of.happiness/
Pinterest    Spoonfulhappy

 

Liefs,
Virginie