Home Receptontwikkeling

Receptontwikkeling

Receptontwikkeling

 

Breng je een nieuw product op de markt maar ontbreekt de tijd en inspiratie om hiermee leuke gerechten te creëren? Sta je iedere dag in de keuken van jouw zaak maar kom je soms inspiratie tekort om jouw menu kaart geregeld te vernieuwen? Dan ben je voor receptontwikkeling bij A Spoonful of Happiness aan het juiste adres! Ik vind het heerlijk om met verse producten te werken en nieuwe producten te ontdekken.

 

Receptontwikkeling: Less is more

Ik sta voor toegankelijke, kleurrijke en smaakvolle recepten. De meeste recepten zijn daardoor heel makkelijk thuis na te maken want dat is ook de insteek van mijn eigen food blog. Lange ingrediëntenlijsten kunnen afschrikken, daarom hou ik altijd rekening met het aantal ingrediënten bij een recept.
De recepten zullen beknopt, helder en ongecompliceerd zijn maar toch met een uitvoerige beschrijving. Alle recepten worden ook eerst grondig getest alvorens ik het eindresultaat aflever want alle smaken moeten kloppen.
Ook de opbouw van het gerecht en de kleuren moeten fris, smaakvol en kleurrijk ogen.
Naast receptontwikkeling kan je me ook inschakelen voor Food styling en Food Fotografie.

 

Heb je vragen of wens je een vrijblijvende offerte? Contacteer me via virginie@spoonful-of-happiness.be.

Tot snel!

Liefs,
Virginie

Volg A Spoonful of Happiness op de voet via Facebook en Instagram

 

Sinds 2019 maak ik deel uit van het Foodie team van Njam tv. Dit betekent dat ik op regelmatige basis recepten ontwikkel voor de website van Njam tv.

Ik heb recepten ontwikkeld voor o.a. Bonduelle ⎥ Boni ⎥ Lays ⎥ Candico ⎥ Delmonte ⎥ Freixenet ⎥ French Food & Beverages ⎥ Granini ⎥ HelloFresh ⎥ Lacroix ⎥ Lidl ⎥ M&M’s ⎥ Maille ⎥ Melkmoment ⎥ Milkana ⎥ Mill & Mortar ⎥ Njam tv ⎥ Or Tea? ⎥ Pineau Des Charentes ⎥ Schär ⎥ Sopexa ⎥ TUC ⎥ Uncle Ben’s ⎥ Vandemoortele ⎥ …

chili sin carne met nachos

chili sin carne met nachos & avocado

Mosterd Bacon Krieltjes

Moscow Mule zonder alcohol

2 x de lekkerste dip