Home Dessert The Secret Life of Chai & Yin Yang
The Secret Life of Chai & Yin Yang

The Secret Life of Chai & Yin Yang

28 januari 2017

Yessssssssssssssssss! Or Tea? heeft opnieuw twee nieuwe blends gelanceerd en wat zijn het opnieuw pareltjes! Het eerste wat je ongetwijfeld opvalt zijn de super aantrekkelijke verpakkingen. In mijn keuken staan intussen enkele kleurrijke canisters te pronken en ik heb een klein vermoeden dat mijn collectie nog verder zal uitgebreid worden.

Maar niet alleen de verpakking telt natuurlijk. Enkele maanden geleden schreef ik reeds een review over Or Tea? en verschenen er toen ook twee heerlijke recepten: Queen Berry Iced Tea met verse munt en Iced Tea. En psssttttt… Ik mag opnieuw een hele leuke Give Away organiseren! Hieronder kan je alvast het pakket bewonderen 😉 Maar eerst vertel ik graag mijn bevindingen over de nieuwe blends.

 

Or Tea?

 

The Secret Life of Chai

Kaneel, kardemom, steranijs, gember, sinaasappelschil, kruidnagel, roze peper en grapefruit spelen de hoofdrol in deze verrassende exotische zwarte thee. Wanneer je de verpakking opent waan je jezelf op een exotische bestemming. Deze thee is alles wat ik ervan had verwacht. Niet alleen het zoete karakter van deze thee spreekt tot de verbeelding. Het verhaal achter The Secret Life of Chai vind ik persoonlijk heel sterk:

“In een land waar vrouwen de mogelijkheid tot sporten en het bezitten van persoonlijke spullen nog te vaak wordt verboden, brengt The Secret Life of Chai hulde aan de vrijgevochten dames uit India. De combinatie van zowel bokshandschoenen als een handtas staat symbool voor kracht en elegantie die hand in hand gaan. Net zoals deze sterke vrouwen wordt The Secret Life of Chai gekenmerkt door een pittig maar tegelijk ook zoet karakter.”

 

The Secret Life of Chai - Or Tea?

 

Yin Yang

De combinatie van geroosterde chicoreiwortel, geroosterde maté, geroosterde koffiebonen, karamel, vanille, zoethoutwortel, aroma’s van ijskoffie en melk zorgen voor de perfecte harmonie in deze heerlijke zwarte thee. De naam is met veel zorg gekozen want Yin en Yang staan in de Chinese filosofie voor de perfecte harmonie. Het eerste wat me opvalt wanneer ik de verpakking open is de zoete combinatie van vanille en koffie. Ik moet eerlijk bekennen dat ik over deze blend toch wel een beetje sceptisch was maar opnieuw weet Or Tea? mij te bekoren. Op hun website omschrijven ze het dan ook opnieuw heel poëtisch: “Een slokje van deze thee is als een reis naar Hong Kong waar deze ‘coffee tea’ in elk lokaal café kan worden gedronken.” Goed nieuws dus voor wie zowel van thee als koffie houdt!

Deze twee blends hebben net zoals de meeste andere blends van Or Tea? mijn hart weten te veroveren. Bedankt Or Tea? om mij kennis te laten maken. Benieuwd hoe je het pakket kan winnen met de nieuwe blends? Lees dan snel verder!


Yin Yang - Or Tea?

Wil jij graag een pakket winnen van Or tea? met de twee nieuwe blends, een kennismakingspakket en theelepel? Dit moet je doen: Deze win actie is intussen afgelopen.

Enkel wie deze drie stappen uitvoert zal kans maken op dit pakket. Succes!

Beide blends zijn zowel los als in builtjes beschikbaar:
– canister (100g losse thee): €12,90
– 15-sachet box (15 builtjes): € 9,90

Voor verkooppunten, surf naar www.or-tea.be of online via www.tijdvoorthee.be

 

Disclaimer: bestel via de webshop van Tijd voor Thee met de kortingscode SPOONFUL10 en ontvang 10% korting op het volledige assortiment van Or Tea?. 

 

[SIGNSPOON]

 

 

 

Heb je dit al gelezen?

5 reacties

Katrien Meys 5 februari 2017 - 12:22

Beste Virginie,

Mooie blog en mooi verslagje van Or Tea!
Als grote theeliefhebber waag ik mijn kans voor dit prachtige pakket! Het zijn toch twee stapjes hé en geen drie 😉 ik heb jouw pagina met veel plezier geliked en ook de foto van de giveaway! Groetjes, Katrien

Reply
Virginie 5 februari 2017 - 14:31

Hi Katrien!

Bedankt voor het compliment en jouw deelname 🙂
Het zijn inderdaad twee stapjes: mijn Facebook pagina liken en de foto van de Give Away op mijn Facebook pagina 🙂

Veel succes! Vanavond wordt de winnaar bekend gemaakt.
Groetjes,
Virginie

Reply
Manon van Berkel 5 februari 2017 - 14:23

Super leuke win actie Virginie! Ik ding graag mee! En wat een mooi verhaal achter de chai thee verpakking! ???

Reply
Virginie 5 februari 2017 - 14:32

Hi Manon!

Het is inderdaad een hele mooie samenwerking met Or Tea?. Veel succes! Vanavond maak ik de winnaar bekend 🙂
Groetjes,
Virginie

Reply
Katrien Meys 5 februari 2017 - 14:32

Spannend!!!

Reply

Laat een reactie na

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.