Home Workshop Food Fotografie & styling

Workshop Food Fotografie & styling

Workshop Food Fotografie & styling

 

 

1. Met Smartphone (3 uur) in groepjes van maximum 6 personen.

Tijdens de workshop Food Fotografie met Smartphone leer je hoe je met jouw smartphone Instagram worthy food foto’s kan maken. Ik geef wat meer informatie over het belang van licht en welke beginnersfouten je kan vermijden. Nadien ga je gedurende een uurtje de tips & tricks zelf uitproberen. Om te eindigen bewerken we samen jouw favoriete foto via één van mijn favoriete (en gratis!) applicaties. De workshop duurt een drietal uur.

Perfect voor iedereen die een smartphone heeft en zijn food fotografie skills verder wil ontwikkelen. De workshop is geschikt voor beginners. Klik HIER voor meer informatie over deze workshop.

 

2. Workshop Food Fotografie & Styling met Camera (4 uur) voor 1 persoon volledig op maat.

Tijdens de workshop Food Fotografie & Styling met Camera leer je de basis van food fotografie, styling en nabewerking in één dag. Na de workshop ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie en heel veel handige tips and tricks waarmee je direct zelf aan de slag kan. In de voormiddag gaan we dieper in op de verschillende aspecten van food fotografie en styling. Alles wordt glashelder uitgelegd met behulp van foto’s als voorbeeld. Klik HIER voor meer informatie over deze workshop.

 

Nog vragen? Contacteer me via virginie@spoonful-of-happiness.be.

 

Liefs,
Virginie

Volg A Spoonful of Happiness op de voet via Facebook en Instagram

 

Poké Bowl

Havermout pannenkoekjes

Vegan Spaghetti Bolognese Linzen

Fit GranOlala, 100% natuurlijk

Tomaten-granaatappelsaladeChocolade Granola

Eenvoudige Biscuittaart

Easy Prosseco Cocktail